суботу, червня 04, 2011

Long Arm "When Children Sleep" Official Video (The Branches - Project: M...



Ну, звісно, я вчора не пішов за пивком... стояв на балконі, курив і слухав альбом (це все репліка до попереднього поста), який або сприймати в ролі іронічного - або ніяк. Місцями аж надто сильно завернув парубійко, але, з іншого боку, ну а що йому ще робити? Залишу собі платівку як антидот до Джонні Ленга (солодкоголосі хлопчики)).

Добре це, чи погано, але прокинувся я в тому ж стані й настрої (плюс/мінус), з яким поринув ув обійми Морфея. І це мене дивує - серед іншого, я не знаю як пояснити собі, що відбувається, а відтак годі дошукуватись входів і виходів.

Натомість, в просторах мережі (віва френдфід!) знайшлась така штука, і одразу, одразу зачепила.
Признаюсь, текстовий опис уже містив те, на що я ведусь. Але поки я пишу цей запис, мелодія пішла на третє коло.

Буває, ввечері виникають різні дивні думки, приміром, зробити "справжнє" нічне радіо і триндіти в ефір між піснями. Або іще щось таке, де треба багато людей і багато зусиль (і чиїсь організаторські таланти, бо власних не маю). Або, скажімо, згадую про свої наміри вести в іншому своєму блозі щотижневу колонку.
А зранку прокидаюся - і хочу писати вірші.
Це насторожує.

Втім, зараз, після яєшні й ранкової кави, на мене чекає цигарка, душ, і подорож на роботу.
Спробую там подивитись Six String Samurai, якщо нікого не буде.

Може, й про кіно (підходяще й годяще) писати сюди?

:)

1 коментар:

Teuvo Vehkalahti сказав...

Greetings from Finland. Thus, through a blog is a great get to know other countries and their people, nature and culture. Come take a look Teuvo images and blog to tell all your friends that your country flag will stand up to my collection of flag higher. Sincerely, Teuvo Vehkalahti Finland