понеділок, лютого 16, 2009

Форум видавців

Раді повідомити вам про наступну подію і запросити вас до участі.



Під час травневих свят цього року у Львові відбудеться виставковий проект «Арт-книга. Версія для дітей». Він проводитиметься в рамках Третього спеціалізованого дитячого книжкового ярмарку «Форум видавців - дітям» (7-9 травня) і сприятиме популяризації в суспільстві книги художника як мистецького об’єкту.

Для участі в проекті необхідно представити авторську книгу на дитячу тематику, так звану artists’ book, livre d’artiste або книгу художника. Вибір друкованих технік і матеріалів, об’єму і конструкції книг повністю надається на розсуд художників.Концепція виставки передбачає те, що головними арт-об"єктами мають бути книги, створені власноруч (надруковані, зшиті, склеєні - неважливо, лише б була цікава ідея), щоб діти могли їх розглянути вже в, так би мовити, „готовому" вигляді, потримати, погортати. Вже готові книги художників мають бути на середину-кінець квітня.Виставка проходитиме в три дні, протягом Форуму, з 7 по 9 травня. Доставку творів з Києва ми забезпечуємо. Власне, в Київ можлива і міграція цієї ж виставки (на київський форум, вже не дитячий), який відбудеться 28-31 травня.


Дана виставка – це чудова нагода для молодих майстрів презентувати свої роботи на розгляд зацікавленої аудиторії – представників різних видавництв, ознайомити зі своїми творами широку публіку.

Також протягом трьох днів дитячого книжкового ярмарку планується проведення художниками майстер-класів для дітей.

Прохання тих, хто зацікавлений взяти участь в цьому проекті, надсилати листи зі своїми контактними даними та фотографіями робіт зі свого творчого доробку (ілюстрації до дитячих творів, авторські книги) на адресу: forum.bookarts@gmail.com . Якщо у вас виникнуть питання, звертайтеся також за цією адресою.


До речі, ми продовжуємо приймати заявки. Якщо хтось із Ваших друзів та знайомих зацікавлений взяти участь у виставці і не встиг надіслати заявку – заохочуйте їх)
З повагою,

Форум видавців


Любов до книг нас об’єднує